Pintinox Peiliai, peilių laikikliai, galąstuvai

Itališki aukštos kokybės stalo įrankiai - nuo klasikinio stiliaus iki įmantraus dizaino!

Italų kompanija „Pinti Inox“ nuo 1929 metų gamina stilingus aukštos kokybės stalo įrankius ir virtuvės reikmenis su prekinio ženklo pavadinimu PINTINOX. Kurdama naujas modernias formas, kompanija prisitaiko prie rinkos pokyčių bei išskirtinį dėmesį skiria gaminių funkcionalumui ir jų kokybei...

Daugiau apie Pintinox

Italų kompanija „Pinti Inox“ įkurta 1929 metais. Nuo to laiko, su prekinio ženklo pavadinimu PINTINOX, gamina stilingus aukštos kokybės stalo įrankius ir virtuvės reikmenis iš nerūdijančio plieno.

 


Ši kompanija turi puikias gamybos tradicijas, nuolat tobulina gamybos technologijas. Kurdama naujas modernias formas prisitaiko prie rinkos pokyčių bei išskirtinį dėmesį skiria gaminių funkcionalumui ir jų kokybei. Gražiai nupoliruoti stalo įrankiai ar jų rinkiniai, sudėti į elegantiškas dėžutes - tai puiki ir vertinga dovana bet kokia proga.

 

Įmantraus dizaino ar klasikinio stiliaus, pavieniai įrankiai ar stalo įrankių rinkiniai, sudėti tvirto kartono dėžutėse ar solidžiose, elegantiškose medinėse dėžėse – tai asortimento įvairovė, kuri patenkins net ir patį išrankiausią vartotoją.

Filtrai

Kaina

   

Maisto gaminimas gali užtrukti neturint patogių ir kokybiškų įrankių, kurie greitai ir paprastai padėtų supjaustyti, sukapoti, susmulkinti bei padalinti tobulomis dalimis. Virtuvinis peilis - pagrindinis virtuvės įrankis, puikiai pjaustantis tiek daržoves, tiek mėsos gaminius ar duoną, tačiau norėdami maisto smulkinimo darbus atlikti lengviau ir patogiau, siūlome įsigyti konkrečiam produktui pritaikytus peilius.

Peiliai skirstomi pagal geležties dydį ir formą. Didesnio dydžio, platesnės geležties peiliai būna skirti stambesnių maisto produktų pjaustymui, žuvies ar vištos darinėjimui bei smulkių produktų kapojimui.  Peiliai, turintys banguotus ašmenis, dėl skirtingų sąlyčio su maistu kampų labiausiai tinka minkštiems ir trupantiems produktams (prancūziškas batonas, biskvitai) pjaustyti arba tokiems, kurių paviršius kietas, o vidus minkštas, kaip kad naminiai pomidorai. Trumpą geležtį turintys peiliai dažniausiai naudojami daržovėms, bulvėms lupti.

Siūlome labai platų skirtingų peilių pasirinkimą visiems, kurie nori, kad darbas virtuvėje būtų malonumas. Galite rinktis pavienius peilius ar jų rinkinius - juk kiekvienoje virtuvėje turi būti bent po kelis kokybiškus peilius, kurie maisto gaminimo darbus pavers tikru malonumu. Tik tinkamai pasirinkę peilius, gaminsite lengvai ir greitai. O gerai išgaląstas peilis, priešingai nei mano daugelis, ne padidina, o mažina galimybę juo susižeisti.