VACUUMSAVER pompa vakuuminiams indams, žalios spalvos apvadas
Šuolaikinis sprendimas šviežiam maistui ir aromatui išlaikyti!
Naudojant vaccumsaver® pompą, sudarysite vakuumą vaccumsaver® induose, o juose laikomi maisto produktai bus apsaugoti nuo deguonies ir drėgmės - taip bus apribotas ir sulėtintas bet koks maisto produktų gedimo procesas (nuo 2 iki 5 kartų ilgesnis saugojimas, priklausomai nuo įdėtų produktų rūšies ir jų šviežumo).
vaccumsaver® indeliai ne tik išsaugo maisto produktų šviežumą bei aromatą, bet ir yra idealūs naudoti marinavimui (įskaitant daržoves ir mėsą). vaccumsaver® indeliuose idealu laikyti saldainius, sausainius, džiovintus vaisius, riešutus ir pan.
- Pompa vakuumui sudaryti vaccumsaver® induose
- Pagaminta iš plastiko
- Matmenys: Ø 4,3 x 11,5 cm
El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse.
Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu 8 700 88770 arba el. paštu imperija@imperija.lt
- Pinigų taupymas. Ar kada nors paskaičiavote, kiek pinigų iššvaistoma sugendant maistui? Su pažangiais "VacuumSaver" sprendimais, visi maisto produktai laikomi tinkamoje aplinkoje, taigi jie ilgiau išlieka švieži.
-
Antioksidacija. "VacuumSaver" pompos pagalba iš indelio ištraukus orą, išvengiama deguonies, taigi taip išsaugoma laikomų produktų kokybė.
-
Drėgmės išvengimas. Drėgmė gali pakenkti sausiems produktams. Drėgmė gali visam laikui pakeisti daugelio sausų produktų savybes. "VacuumSaver" indeliai sukuria tobulą aplinką, kurioje tokie maisto produktai apsaugomi nuo tiesioginio kontakto su ore esančia drėgme.
-
Apsauga nuo bakterijų. Colibacillus, Staphylococci ir Fungi yra tik keletas bakterijų iš daugelio jų rūšių, esančių ore. "VacuumSaver" indeliuose laikomiems maisto produktams sukuriama puiki aplinka be dulkių ir bakterijų.
-
Tinkamumas marinuojant maistą. Marinuojant maistą, įskaitant mėsą, vakuumavimo procesas atveria maisto poras, todėl jis daug greičiau sugeria marinatą.
-
Pritaikytas dizainas. Skirtingi "VacuumSaver" indeliai sukurti specialiai atitinkamiems maisto produktams, tokiems kaip: kavai, arbatai, daržovėms, dribsniams, kruopoms, duonai, sumuštiniams, paruoštoms salotoms, blynelių tešlai ar žalios mėsos faršui laikyti. "VacuumSaver" įtiks visų klientų skirtingų poreikių įvairovei.
-
Ergonominis dizainas. Visi "VacuumSaver" indeliai yra sukurti atsižvelgiant į ergonomiką. Jie yra lengvai naudojami ir patogiai laikomi.
-
Pelnęs apdovanojimus. 2005-2006 m. pirmieji "VacuumSaver" modeliai buvo apdovanoti "RedDot", "iF" ir "G Mark" apdovanojimais kaip "Sukuriantys pažangų gyvenimo būdą žmonėms".
Šių išskirtinių, laikymui skirtų gaminių asortimentu tarptautiniu mastu prekiaujama po vacuumsaver® prekiniu ženklu.
vaccumsaver® gaminiai yra skirti maisto laikymui, siekiant ilgiau išsaugoti laikomų produktų šviežumą bei aromatą. vaccumsaver® pompos pagalba inde sukuriamas vakuumas, todėl sulėtinamas ir apribojamas maisto produktų gedimo procesas, sukeliamas deguonies, drėgmės arba dulkių ir netgi tam tikrų deguonį ir drėgmę mėgstančių bakterijų. To rezultatas – maisto produktai ilgiau išlieka švieži (nuo dviejų ir penkių kartų ilgiau, priklausomai nuo maisto rūšies ir jo šviežumo saugojimo pradžioje).
Be to, vaccumsaver® gaminiai palaiko tvarką, jie sumažina arba išviso panaikina maisto atliekų atsiradimą. JAV ir Europos valdžia įvertino, kad iki trečdalis šviežio maisto yra išmetama. Tokio didelio maisto atliekų kiekio šalinimas itin kelia nerimą, nes jo metu paskleidžiamos metano dujos, kurios, kaip žinoma, yra 23 kartus žalingesnės aplinkai nei CO². Taigi, unikalūs vacuumsaver® gaminiai padeda taupyti pinigus, sumažinant maisto atliekas ir sumažinant kelionių į parduotuves skaičių.
Kompanija didžiuojasi savo pažangiu, į rinką orientuotu požiūriu į gaminių dizainą ir yra gavusi apdovanojimų iš pasaulyje garsių pramoninio dizaino organizacijų tokių, kaip IF, RED-DOT ir G-MARK.
Kaip žinoti ar dėžutėje jau sudarytas pakankamas vakuumas? |
Ats.: Kiekvienos dėžutės tūris yra skirtingas, todėl oro išsiurbimo laikas skiriasi. Pumpuokite tol, kol pajausite, kad pasidarė sunkiau ištraukti pompos rankeną. Nepumpuokite PER DAUG, nes tuomet deformuosis vakuuminė dėžutė ir produktai dėžutės viduje.
|
Kaip atidaryti „Vacuumsaver“ dėžutę, kai viduje vakuumas? |
Ats.: Paprasčiausiai paspauskite oro vožtuvą, kad dingtų vakuumas.
|
Ką daryti, jei oro vožtuvas užsikišo ir jo negalima paspausti, kad į vidų įeitų oro? |
Ats.: Paimkite už apvalios silikoninio vožtuvo briaunos ir nagu kilstelėkite ją, taip įleisdami oro į vidų.
|
Ar „Vacuumsaver“ vakuuminės dėžutės tinka maistui rauginti ar marinuoti? |
Ats.: Taip. „Vacuumsaver“ dėžutės pagreitina marinavimo procesą daug efektyviau, nei bet kokie kiti produktų laikymo metodai. Vakuuminės „Vacuumsaver“ dėžutės leidžia užmarinuoti produktus per keletą minučių, nes vakuumas atidaro maisto produktų poras ir marinatas absorbuojamas daug greičiau.
|
Ar galiu laikyti produktus „Vacuumsaver“ dėžutėje nededant jų į šaldytuvą? |
Ats.: Rekomenduojama produktus laikyti tokioje temperatūroje, kuri yra jiems tinkamiausia, nepriklausomai nuo to, ar jie yra „Vacuumsaver“ dėžutėje, ar ne. Pavyzdžiui, sausi maisto produktai, tokie kaip grūdiniai produktai, duona, džiūvėsiai ir pan. gali būti laikomi kambario temperatūroje, kad ilgiau išliktų švieži. Tačiau kiti produktai, tokie kaip mėsa, daržovės, salotos, kreminiai pyragaičiai ir pan. turi būti laikomi šaldytuve, o „Vacuumsaver“ dėžutė išlaikys juos šviežius ilgiau.
|
Kaip prižiūrėti „Vacuumsaver“ dėžutę, kad ji ilgai tarnautų (išlaikytų vakuumą)? |
Ats.: Visuomet kruopščiai išvalykite vožtuvą ir tarpinę. Pavyzdžiui, niekada nepilkite miltelių (miltų, krakmolo, cukraus pudros ir pan.) tiesiai į „Vacuumsaver“ dėžutę. Miltelių formos produktus pirmiausiai supilkite į maišelį ir tik tuomet dėkite į „Vacuumsaver“ dėžutę.
|
Kiek laiko produktai išlieka švieži vakuuminėje dėžutėje? |
Ats.: Laikymo laikas priklauso nuo pradinio produktų šviežumo, jų paruošimo būdo ir nuo to, ar „Vacuumsaver“ dėžutė naudojama teisingai. Bet kuriuo atveju produktus reikia sunaudoti iki ant pakuotės nurodyti galiojimo laiko pabaigos.
|
Ar vakuuminėms dėžutėms reikalinga kokia nors ypatinga priežiūra? |
Ats.: Nenaudojamas „Vacuumsaver“ dėžutes švariai išplaukite ir gerai išdžiovinkite.
|
Kaip išvalyti vakuuminį vožtuvą? |
Ats.: Silikoninė tarpinė ir pats vožtuvas gali būti nuimti ir išvalyti. Negalima naudoti AŠTRIŲ įrankių silikoninei tarpinei ar vožtuvui nuimti.
|
Kiek dienų „Vacuumsaver“ dėžutė išlaiko vakuumą? |
Ats.: Normaliomis sąlygomis teisingai naudojant dėžutę, vakuumas gali išsilaikyti vidutiniškai 3-15 dienų ar ilgiau, priklausomai nuo to, kiek oro buvo išsiurbta iš dėžutės. Slėgio ir temperatūros pokytis, ar ilgas laikymo laikas natūraliai sumažins vakuuminį slėgį. Tiesiog pakartotinai išpumpuokite orą vakuumui palaikyti.
|
Ar visus „Vacuumsaver“ gaminius galima naudoti mikrobangų krosnelėje, indaplovėje ar šaldiklyje? |
Ats.: Tai priklauso nuo medžiagų iš kurių pagamintas kiekvienas konkretus „Vacuumsaver“ gaminys. Kaip teisingai naudoti kiekvieną gaminį jums paaiškins simboliai, pateikti naudojimo instrukcijoje, ant pakuotės ar ant paties produkto.
|
Kodėl kai kurių „Vacuumsaver“ gaminių sąvaros atsilaisvina, kai iš dėžutės išpumpuojamas oras? |
Ats.: Tai yra normalus fizikinis reiškinys. Kai iš dėžutės išpumpuojamas oras, ji šiek tiek susitraukia dėl slėgio. Dėl to kartais sąvaros pajuda iš savo normalios padėties. Įleidus oro, sąvaros grįš į savo pradinę padėtį. |
Prie šios prekės tinka
Prie šios prekės tinka
Prie šios prekės tinka
Pas mus galite atsiskaityti





