Vulkanus Peiliai, peilių laikikliai, galąstuvai

Peilių galąstuvai iš Austrijos – tiesiog paprasta, tiesiog aštru...

Austrų firmos sukurtas VULKANUS® galąstuvas atlieka tai, ko iki šiol nebuvo galima padaryti jokiu kitu peilių galąstuvu: inovatyvus VULKANUS® produktas galanda peilius tiek lygiais, tiek ir dantytais ašmenimis. Ir tai dar ne viskas: galandinimas ir galandinimo užbaigimas (prišlifavimas) atliekamas tuo pačiu įrankiu, todėl, nesvarbu ar VULKANUS® galąstuvas bus skirtas naudoti didelėje virtuvėje, namuose ar laisvalaikiui,  juo naudotis bus visiškai paprasta...

Daugiau apie Vulkanus

Daugiau nei du dešimtmečius apimanti  patirtis galandinimo technikos srityje leido austrų įmonei sukurti ir pagaminti VULKANUS® peilių galąstuvą iš aukščiausios kokybės medžiagų. Šio galąstuvo galandinimo elementai yra iš karbido, kurio kietumas labai didelis (apie 93 HRC). Kadangi ši medžiaga yra pakankamai tąsi ir ne per daug jautri smūgiui, ji yra pati tinkamiausia siekiant kokybiškai pagaląsti peilį, kurio ašmenys jau po kelių akimirkų tampa aštrūs, lyg skustuvo.


Dėl modelių įvairovės - iš nerūdijančio plieno, plastiko  arba kišeninė VULKANUS® versija – šis ypatingas peilių galąstuvas gali būti panaudojamas labai įvairiai. Tai neatsiejamas prietaisas namuose, be jo sunku įsivaizduoti profesionalią gastronomijos virtuvę, o sulankstomas kišeninis VULKANUS® galąstuvo modelis yra praktiškas palydovas laisvalaikiu ir keliaujant.

Atšipę peiliai dažnai nustumiami į giliausią virtuvės stalčių, tačiau jau šiandien juos galite ištraukti, nes su VULKANUS® galąstuvu peilius lengvai pagaląsite akimirksniu!

Filtrai

Kaina

   

Maisto gaminimas gali užtrukti neturint patogių ir kokybiškų įrankių, kurie greitai ir paprastai padėtų supjaustyti, sukapoti, susmulkinti bei padalinti tobulomis dalimis. Virtuvinis peilis - pagrindinis virtuvės įrankis, puikiai pjaustantis tiek daržoves, tiek mėsos gaminius ar duoną, tačiau norėdami maisto smulkinimo darbus atlikti lengviau ir patogiau, siūlome įsigyti konkrečiam produktui pritaikytus peilius.

Peiliai skirstomi pagal geležties dydį ir formą. Didesnio dydžio, platesnės geležties peiliai būna skirti stambesnių maisto produktų pjaustymui, žuvies ar vištos darinėjimui bei smulkių produktų kapojimui.  Peiliai, turintys banguotus ašmenis, dėl skirtingų sąlyčio su maistu kampų labiausiai tinka minkštiems ir trupantiems produktams (prancūziškas batonas, biskvitai) pjaustyti arba tokiems, kurių paviršius kietas, o vidus minkštas, kaip kad naminiai pomidorai. Trumpą geležtį turintys peiliai dažniausiai naudojami daržovėms, bulvėms lupti.

Siūlome labai platų skirtingų peilių pasirinkimą visiems, kurie nori, kad darbas virtuvėje būtų malonumas. Galite rinktis pavienius peilius ar jų rinkinius - juk kiekvienoje virtuvėje turi būti bent po kelis kokybiškus peilius, kurie maisto gaminimo darbus pavers tikru malonumu. Tik tinkamai pasirinkę peilius, gaminsite lengvai ir greitai. O gerai išgaląstas peilis, priešingai nei mano daugelis, ne padidina, o mažina galimybę juo susižeisti.