WOLL Peiliai, peilių laikikliai, galąstuvai

Vokietijoje pagamintos liejinio keptuvės, puodai ir troškintuvai - kad maisto ruošimas taptų aistra!

WOLL vardas jau 35 metus siejamas su inovacinėmis idėjomis, moderniu dizainu ir ilgaamžiais produktais, atitinkančiais aukščiausius kokybės reikalavimus. Kruopščiai, rankiniu būdu, taikant inovacines technologijas, gaminami  liejinio indai maisto ruošimui, kuriems toli gražu neprilygsta jokia masinės gamybos produkcija...

WOLL – aukščiausios kokybės garantija!

Daugiau apie WOLL

Vokietijoje pagamintos liejinio keptuvės, puodai ir troškintuvai - kad maisto ruošimas taptų aistra!

WOLL vardas jau 35 metai siejamas su inovacinėmis idėjomis, moderniu dizainu ir ilgaamžiais produktais, atitinkančiais aukščiausius kokybės reikalavimus. Kruopščiai, rankiniu būdu, taikant inovacines technologijas, gaminami  liejinio indai maisto ruošimui, kuriems toli gražu neprilygsta jokia masinės gamybos produkcija...

 

1979 m. Vokietijoje įkūrta "Norbert Woll GmbH" kompanija pirmuosius maisto gaminimo indus WOLL pristatė 1983 metais. Originaliu liejimo metodu pagamintos keptuvės, puodai ir troškintuvai šiandiena yra nepakartojami dėl savo aukštos kokybės ir puikių maisto gaminimo rezultatų juose.

Visos vokiečių firmos WOLL keptuvės ir troškintuvai liejami rankiniu būdu pagal originalų gamybos metodą iš kokybiško legiruoto aliuminio specialiose ketaus formose. Kruopščiai nutekinus ir nepriekaištingai nušlifavus, naujausių technologijų metodu paviršius padengiamas labai kietu aliuminio ir titano oksidų mišiniu arba deimantų kristalų dulkėmis. Tokiu metodu pagaminti WOLL indai pasižymi išskirtine neišsilupančia ir neprisvylančia danga, o dugno išsikraipymas neįmanomas netgi labai aukštoje temperatūroje. Tai didelis gamintojų įnašas į maisto ruošimą su nedideliu kiekiu riebalų, taupant energiją ir vertinant sveiką mitybą. 

WOLL gaminiai tinka visiems kaitinimo paviršiams, juos galima naudoti orkaitėje su fiksuota (nenuimama) rankena ir saugiu naudoti (atsparus smūgiams) stikliniu dangčiu. WOLL taip pat siūlo keptuves ir su nuimama rankena – dėl tinkamumo naudoti orkaitėje, keptuvė yra universali: paprasta laikyti spintelėje ar su maistu įdėti į šaldytuvą, galima naudoti kaip apkepo ar pyrago kepimo formą (ypač keptuvę aukštesniu borteliu), ją patogiau plauti indaplovėje. Net dažnai naudojama nuimama rankena ilgus metus išlieka tvirta ir stabili.

Per pastaruosius metus WOLL indų asortimentas stipriai išsiplėtė, o nesvylančiai dangai patobulinti ir WOLL keptuvių naudojimo trukmei prailginti, gamyboje panaudojama nanotechnologija. Įprastų liejinio keptuvių asortimentą praturtino visa eilė liejinio indų, tinkančių naudoti ant indukcinių kaitlenčių, bei nauji „Terracotta“ dangčiai ypač tausojančiam sultingų patiekalų gaminimui. Pradėti gaminti profesionalūs peiliai su dėklu kiekvienam jų ir virtuvės įrankiai iš nerūdijančio plieno.  Karščiausia WOLL gaminių naujiena – nerūdijančio plieno puodai WOLL „Concept Pro“. Stilingi aukštos kokybės penkiasluoksniai puodai su daugiafunkciniais trijų padėčių dangčiais sulaukė ypatingo vartotojų dėmesio ir puikių įvertinimų.

Visos WOLL serijų keptuvės  neturi PFOA ( per-fluoro-octanoic acid ), sveikatai kenksmingos medžiagos, kuri dažnai naudojama pigesnių keptuvių gamyboje. Speciali WOLL keptuvių  danga be PFOA yra  išskirtinai atspari įbrėžimams ir trinčiai. Tokią kokybę gamintojas pasiekė, dangai naudojant titaną, o „Diamond‘s Best“ indų serijoje - deimantą. WOLL patentuota technologija užtikrina atsparią ir ilgaamžę kepimo paviršiaus dangą.

„Woll Profi-Guss“ indai šiandien visame pasaulyje žinomi kaip aukštos kokybės, ilgaamžės nesvylančios dangos ir puikių maisto gaminimo rezultatų ženklas. Dėl šių priežasčių net ir profesionalūs virėjai visame pasaulyje renkasi Vokietijos įmonės WOLL gaminius.

Ruoškite patiekalus sveikai - WOLL galite pasitikėti!

Filtrai

Kaina

   


Maisto gaminimas gali užtrukti neturint patogių ir kokybiškų įrankių, kurie greitai ir paprastai padėtų supjaustyti, sukapoti, susmulkinti bei padalinti tobulomis dalimis. Virtuvinis peilis - pagrindinis virtuvės įrankis, puikiai pjaustantis tiek daržoves, tiek mėsos gaminius ar duoną, tačiau norėdami maisto smulkinimo darbus atlikti lengviau ir patogiau, siūlome įsigyti konkrečiam produktui pritaikytus peilius.

Peiliai skirstomi pagal geležties dydį ir formą. Didesnio dydžio, platesnės geležties peiliai būna skirti stambesnių maisto produktų pjaustymui, žuvies ar vištos darinėjimui bei smulkių produktų kapojimui.  Peiliai, turintys banguotus ašmenis, dėl skirtingų sąlyčio su maistu kampų labiausiai tinka minkštiems ir trupantiems produktams (prancūziškas batonas, biskvitai) pjaustyti arba tokiems, kurių paviršius kietas, o vidus minkštas, kaip kad naminiai pomidorai. Trumpą geležtį turintys peiliai dažniausiai naudojami daržovėms, bulvėms lupti.

Siūlome labai platų skirtingų peilių pasirinkimą visiems, kurie nori, kad darbas virtuvėje būtų malonumas. Galite rinktis pavienius peilius ar jų rinkinius - juk kiekvienoje virtuvėje turi būti bent po kelis kokybiškus peilius, kurie maisto gaminimo darbus pavers tikru malonumu. Tik tinkamai pasirinkę peilius, gaminsite lengvai ir greitai. O gerai išgaląstas peilis, priešingai nei mano daugelis, ne padidina, o mažina galimybę juo susižeisti.