GEFU Termometrai, laikmačiai, svarstyklės

Stilingi pagalbiniai įrankiai ir aksesuarai iš Vokietijos, be kurių sunku išsiversti virtuvėje...

Pajausti šviežių prieskonių kvapą ir kartu su draugais arba šeima išbandyti naujus receptus – tai modernaus ir į išskirtinį skonį orientuoto gyvenimo stiliaus išraiška. Sekant šia tendencija, vokiečių firma GEFU sukūrė ištisą pagalbinių įrankių pasaulį, kuris driekiasi nuo patiekalo pagaminimo iki jo modernaus patiekimo ant stalo. Vadovaujantis šūkiu "Stile di Vita" („Gyvenimo stilius“), gaminamos pačios įvairiausios GEFU produktų serijos...

Daugiau apie GEFU

Virimas - tai aistra

Pajausti šviežių prieskonių kvapą ir kartu su draugais arba šeima išbandyti naujus receptus – tai modernaus ir į specifinį skonį orientuoto gyvenimo stiliaus išraiška. Kaip tik sekant šia tendencija, vokiečių firma GEFU sukūrė ištisą produktų pasaulį, kuris driekiasi nuo paties produkto sukūrimo iki jo modernaus patiekimo ant stalo. Vadovaujantis šūkiu „Stile di Vita“ („Gyvenimo stilius“) į bendrą programą skoningai ir su didele meile atskiroms produkto detalėms buvo įtrauktos pačios įvairiausios šio GEFU pasaulio produktų serijos.

Bendrą harmoningą GEFU gaminių vaizdą sudaro aukščiausios kokybės medžiagos, todėl, ruošiant maistą, fantazijai nėra ribų. Ar tai būtų Azijos šalių, Viduržemio jūros kraštų, Karibų regiono ar vokiška virtuvė, leidžiama daryti viskas, kas patinka ir yra skanu. O su GEFU pagalba tikrą skonį atpažįsta ne tik gurmanai, bet ir estetai, nes visą šį optinį vaizdą kuria tokie pasaulyje žinomi dizaineriai kaip Fried Ulber, Invivo Design, Marina Schraffl arba Komin Yamaha. Jie visi labai sumaniai įgyvendina GEFU filosofiją: genialiai maitintis tiek virtuvėje, tiek ir prie padengto stalo.

Filtrai

Kaina

   

Spec. pasiūlymai


Termometras. Šiandieninėje virtuvėje maisto termometras jau tapo būtinu prietaisu ne tik patyrusiam kulinarui, bet ir kiekvienai dažnai virtuvėje besisukiojančiai ir gaminti mėgstančiai šeimininkei. Maisto termometro paskirtis - nustatyti kepamos ar kitaip ruošiamos mėsos temperatūrą. Mėsos temperatūros nustatymas jos gamybos metu yra bene pagrindinis kokybiško ir tobulai paruošto mėsos patiekalo elementas, mat skirtingoms mėsos rūšims būtina skirtinga paruošimo temperatūra. Nebespėliokite, ar patiekalas jau iškepė... įsigykite termometrą ir paruošite sultingą ir minkštutėlį jautienos didkepsnį (steiką), antieną ar bet kokį kitą nuostabų mėsos patiekalą!

Ne mažiau svarbus yra ir gėrimų temperatūros nustatymas, pvz. šildant pieną, vandenį ar norint patiekti tinkamos temperatūros vyną. Tam puikiai tiks kai kurie (priklausomai nuo modelio) maisto termometrai, tačiau yra ir atskirų, specialiai vyno temperatūrai nustatyti skaitmeninių termometrų. Toks termometras aktyvuojamas paprasčiausiai uždedant jį ant butelio, o ovali termometro forma garantuoja tikslius parodymus naudojant ant bet kokios formos butelių.

 

Laikmatis. Jei vis nepavyksta tiksliai nustatyti vienokio ar kitokio patiekalo gaminimo trukmės, jei vis žvilgčiojate į laikrodį, kad ir vėl nepervirtu makaronai ar ryžiai, kiaušiniai ar bulvės, kad pyragas nebūtų perkepęs ir apdegęs, reiškia atėjo laikas įsigyti virtuvinį laikmatį. Nesvarbu kokį variantą pasirinksite – mechaninis ar skaitmeninis laikmatis išvaduos nuo blaškymosi tarp viryklės ir laikrodžio, o jūs tuo tarpu ramiai galėsite atlikti kitus darbus ar atsipūsti su kavos puodeliu rankoje. Virtuvinis laikmatis visada primins kada reikia išjungti viryklę ar išimti iš puodo paruoštą valgį. Nepakeičiamas daiktas virtuvėje visiems, gaminantiems tikslumo reikalaujančius kulinarinius ir konditerinius šedevrus.