Kaina
Spec. pasiūlymai
Gamintojas
Paskirtis (peiliams)
Pristatymas























Maisto gaminimas gali užtrukti neturint patogių ir kokybiškų įrankių, kurie greitai ir paprastai padėtų supjaustyti, sukapoti, susmulkinti bei padalinti tobulomis dalimis. Virtuvinis peilis - pagrindinis virtuvės įrankis, puikiai pjaustantis tiek daržoves, tiek mėsos gaminius ar duoną, tačiau norėdami maisto smulkinimo darbus atlikti lengviau ir patogiau, siūlome įsigyti konkrečiam produktui pritaikytus peilius.
Peiliai skirstomi pagal geležties dydį ir formą. Didesnio dydžio, platesnės geležties peiliai būna skirti stambesnių maisto produktų pjaustymui, žuvies ar vištos darinėjimui bei smulkių produktų kapojimui. Peiliai, turintys banguotus ašmenis, dėl skirtingų sąlyčio su maistu kampų labiausiai tinka minkštiems ir trupantiems produktams (prancūziškas batonas, biskvitai) pjaustyti arba tokiems, kurių paviršius kietas, o vidus minkštas, kaip kad naminiai pomidorai. Trumpą geležtį turintys peiliai dažniausiai naudojami daržovėms, bulvėms lupti.
Siūlome labai platų skirtingų peilių pasirinkimą visiems, kurie nori, kad darbas virtuvėje būtų malonumas. Galite rinktis pavienius peilius ar jų rinkinius - juk kiekvienoje virtuvėje turi būti bent po kelis kokybiškus peilius, kurie maisto gaminimo darbus pavers tikru malonumu. Tik tinkamai pasirinkę peilius, gaminsite lengvai ir greitai. O gerai išgaląstas peilis, priešingai nei mano daugelis, ne padidina, o mažina galimybę juo susižeisti.